27/09/2016: Ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΑΕ και ο Aρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της χώρας μας πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην ΕΑΒ

Τανάγρα, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Commander Air Force and Air Defense) Υποπτέραρχος Ibrahim Naser M. Alalawi και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της χώρας μας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.

Τους δύο ανώτατους αξιωματούχους, που συνοδεύονταν από Επιτελείς τους, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαζαράκος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κ. Χαράλαμπος Παπασπύρος και υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΑΒ.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ παρουσίασαν τις δραστηριότητες της εταιρείας με έμφαση στα τρέχοντα προγράμματα και την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ΕΑΒ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στη συνέχεια, οι επίσημη αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στους χώρους Παραγωγής αλλά και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρείας, όπου σπουδαστές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρακολουθούν προγράμματα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στο αεροπορικό αντικείμενο.

ΗΑΙ